rock n roll

play if you dare ;) if it's too loud then you're too old :D

Friday, July 08, 2011

Cara cara mengekalkan kecantikan kerongsang anda

AMARAN :
Terdapat bahagian bahagian kecil di permainan ini yang boleh menyebabkan tercekik. Tidak sesuai untuk kanak kanak bawah umur 3 tahun.



Pernahkan anda mengalami situasi sebegini?

batu/butir whatever you called
tapi ain panggil DIAMOND hihi
Pernahkah diamond tercabut dari kerongsang/brooch/pin anda?
Agak menjengkelkan, bukan?
Walaupun yang mahal/berjenama pun boleh tercabut?
Apatah lagi yang murah?

KINI ANDA TIDAK PERLU RISAU LAGI!

BAGAIMANA?
YAKAH?
BETULKAH?
SERIUS?

Belilah
PENGILAT KUKU!
hihi maaf kesilapan teknikal :)
Caranya mudah sahaja.
Anda hanya perlu
# membelinya
# menyapu pada seluruh diamonds kerongsang
# biarkan ia kering
# siap untuk dipakai!

 APA?!
TAK PERCAYA?!

Berikut adalah contoh gambar sebelum dan selepas penggunaan pengilat kuku :

SEBELUM :
Kelihatan tidak bermaya, kusam, tua, berkedut, jeragat, dan parasit


SELEPAS :
Sihat, bersinar, lebih tahan, dan menarik!

Jadi tunggu apa lagi?
Murah sahaja!
Dua RM 5!

p/s : maaf ain terlupa ambil gambar sebelum menyapu. jadi ain edit sikit. hihi.

EXTRA : Pertama kali guna pengilat kuku ni, jadi agak comot laa. hoho. memang hodoh. Cecair ni melekit lekit seperti gam UHU/ gam gajah. Sebab dia melekit seperti gam, tercetusnya idea ain untuk membuat keychain ini.

Jam tangan Barbie yang dah rosak masa ain darjah 6.
Ain guna semula.
Jam tu digamkan [pakai nail polish] dengan tali key chain.
Boleh guna semula :D

Depan :

Belakang :

Go for randomness 
:D

6 comments:

Chewy me ;) said...

yeah !!
aq sudah pun mencubanya 5 hari yg lalu..
dan ianyer amat berkesan untuk sekali sapuan sahaja ;D

Chewy me ;) said...

yeah !!
aq sudah pun mencubanya 5 hari yg lalu..
dan ianyer amat berkesan untuk sekali sapuan sahaja ;D

ishiko said...

superb!!

deqja temOk said...

creative la ain ni ~

* pk dahulu sebelum lempaq *

nadia fatihah said...

perghhh~ creative giler. :)

Maii Yusre said...

Wahh..menarik! :D