rock n roll

play if you dare ;) if it's too loud then you're too old :D

Monday, May 23, 2011

JANGAN BACA ENTRY AIN YANG PENUH DENGAN BERLAGAK LAGI ANGKUH INI!

Haaaa! Kenapa klik juga?!
aiyooo kan ain dah bagi amaran JANGAN and i said 
JANGAN BACA ENTRY AIN YANG PENUH DENGAN BERLAGAK LAGI ANGKUH KALI INI!

Manusia memang suka melawan arus ya? 
Orang dah habaq JANGAN JANGAN hampa nak ketegaq juga.
Hmm suka hatilah. READ AT YOUR OWN RISK

Ayahanda baru balik dari negara jiran sebab urusan kerjalah bukannya melancong saja saja.
Pepatah Melayu "sambil menyelam minum air"
 atau
 "alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan"
memang sering di amalkan kan kan kan?
Jadi, sambil sambil bekerja tu, melancong la sama kan kan kan?
Ain minta ayahanda belikan beg tangan [ ye laa, ain ni perempuan]
dari negara tu. Ingatkan ayahanda belikan beg tangan seperti beg tangan rotan ke atau apa apa yang asli/original/signature dari negara tersebut. 
Tetapi,

It's a Jypsiere by : 

"Paris? wahhh kaya siak budak ni"
kaya? kaya apa? kaya dengan duit? kaya dengan ilmu? kaya dengan pahala?
satu pun tak melekat :|
ni nak tulis dalam Bahasa Manglish ni :
Of course laa TAK ORIGINAL! Murah je punn under RM30 daa!
Harga sebenar $197.00
hah! 
darab dengan 3.1 = harga sebenar di Malaysia. erkk!
Perlukah beli mahal mahal? BUKANNYA BAWA MASUK KUBUR PUN! 
Trademark ain dan fiera [btw visit her blog] :

"biar murah nampak mahal"

"Elehhhh pasal handbag pun nak kecoh kecoh dalam blog"
HEII, AIN DAH BAGI AMARAN AWAL AWAL KANN?! 
heee :D

Berbalik kepada tujuan sebenar entry ini iaitu kerek, berlagak, menunjuk, show off
which is totally and completely opposite of perangai ain -gelak-
Ayahanda bagi beg ni and i was like
OMGG! Hermes? No way! Get out man! 
p/s : "man" doesn't refer to my father, it's just, i'm just sayin' :D
Haishhh malas laa nak tulis lagi. Ini bukan sifat ain -gelak lagi-
Thanks for reading anyway

Go for randomness X)

3 comments:

meaw said...

ain,meaw kan ada jam tangan LV ,haaaa..nak show off ni,lalalalalala....cisss,meaw sendiri nyampah dengan orang yang suka show off barang sekSORRY doryang tu,dah ada sesenayap dah la kan ,heeee

Liyana Zahim said...

Branded stuf xpelu pon.. Beg itu santeqla.. Ada satu lg x? Heheee..

Chewy me ;) said...

ya,ya,ya..
tak perlu jadik hambe duet..
bia murah asl nmpk mahal kan AIN..
tuh prinsip kitee..
bukan bwk masok kubur pown..
hik3..
betol3..;)
nice begg!!
HERMES tuh!
aq na satu buleh taa?