rock n roll

play if you dare ;) if it's too loud then you're too old :D

Saturday, April 02, 2011

i am ain vs am i ain

ya! ada dua ain dalam ain!
bukan kembar, bukan alien, tidak juga cacat.
jauh sekali kucing!
[amboi nak samakan ain dengan kucing ka?]

kajian mengatakan bahawa manusia otak kanan ni selalu berimaginasi, berhalusinasi, berdelusisasi, berkhayal, berangan, bermimpi, dan ber-yang-sewaktu-dengan-nya. ain tak amik dadah okay? :p
KAJIAN MEREKA TEPAT DAN BENAR!

Maksud ain ; ain selalu bermonolog bersama ain. ada faham? 
'i am ain' , yea, ain yang sebenar ni. roh dan fizikal.
'am i ain', ni, ain juga tapi selalu bercakap dengan 'i am ain'.
eheh. 

 a psychological and social phenomenon where a friendship or other interpersonal relationship takes place in the imagination rather than external physical reality.

-internet.

ini bukan bisikan syaitan atau gangguan makhluk halus. hoho
camna nak habaq ni haa?
hmmm contohnya :


[dalam otak i am ain]
i am ain : hmmm. artsy and sassy
am i ain : are you kidding? skinny jeans tu! mana boleh pakai! nampak bentuk paha
i am ain : yeah, but the boots are boldness!
am i ain : kalau pakai kat sini, konfem ke ngorat.
i am ain : ngorat? ishhh rimasnya.
am i ain : the red jacket thingy is cute!
i am ain : ditto!
[kami sama-sama setuju dengan pendapat kami]

ain mengarut saja hari ini :D

4 comments:

Mai Yee said...

Nice blog bebeh!
Ringkas dan ringan..btw nice meet u ain :)

i am ain said...

ohh no, nice to meet YOU XD

Mai Yee said...

eh ain..sorry..hehe..yg ain follow blog maii tu yang selalu maii ta update so kalau tak keberatan followla yang silly stuart tu :)
unfoolow yang riben..ok..:)
btw sorry :)

http://stuartaccount.blogspot.com/

gadeEs PHOTOGRAPHY said...

amatlah rumit
hihihi